ХОТЕЛ RILA 4* – БОРОВЕЦ

Хотелот Рила се наоѓа во срцето на ски центарот Боровец (1350м), веднаш до ски стазата. Располага со 257 соби, и 266 студиjа коi се наменети за фамилии. Располага со ресторан, лоби, тениско игралиште, одбојка, спа, базен, џакузи, (сауна, парна бања, и масажа со доплата).

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ПО СОБА НА ДЕН, НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ВО ЕУР, ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ОД 62 МКД

-10% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 15.10.2018, СО ЦЕЛОСНА УПЛАТА ДО 20.10.2018

 

HOTEL RILA 4* BOROVEC
ПОЛУПАНСИОН A
14.12.2018
27.12.2018
B
28.12.2018
04.01.2019
C
05.01.2019
19.01.2019
D
20.01.2019
23.02.2019
C
24.02.2019
03.03.2019
A
04.03.2019
16.03.2019
E
17.03.2019
06.04.2019
http://www.rilaborovets.com
STANDART RESORT VIEW СТАНДАРД ДВОКЕРЕВЕТНА СОБА
ЦЕНИ ПО СОБА НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН
2 Возрасни лица 110 182.6 123.2 158.4 123.2 110 79.2
1 Возрасно лице 82.5 137.5 92.4 118.8 92.4 82.5 59.4
1 Возр +1 Дете (0-1,99) 82.5 137.5 92.4 118.8 92.4 82.5 59.4
1 Возр +1 Дете (2-11,99) 104.5 159.5 114.4 140.8 114.4 104.5 81.4
1 Возр +2 Деца (0-1,99) (2-11,99) 104.5 159.5 114.4 140.8 114.4 104.5 81.4
1 Возр +2 Деца (2-11,99) (2-11,99) 126.5 181.5 136.4 162.8 136.4 126.5 103.4
2 Возр +1 Дете (0-1,99) 110 182.6 123.2 158.4 123.2 110 79.2
2 Возр +1 Дете (2-11,99) 132 204.6 145.2 180.4 145.2 132 101.2
2 Возр +2 Деца (0-1,99) (2-11,99) 132 204.6 145.2 180.4 145.2 132 101.2
SLOPE VIEW ДВОКРЕВЕТНА СОБА СО ПОГЛЕД НА СТАЗИТЕ
ЦЕНИ ПО СОБА НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН
2 Возрасни лица 121 193.6 134.2 169.4 134.2 121 90.2
1 Возрасно лице 91.3 145.2 101.2 127.6 101.2 91.3 68.2
1 Возр +1 Дете (0-1,99) 91.3 145.2 101.2 127.6 101.2 91.3 68.2
1 Возр +1 Дете (2-11,99) 113.3 167.2 123.2 149.6 123.2 113.3 90.2
1 Возр +2 Деца (0-1,99) (2-11,99) 113.3 167.2 123.2 149.6 123.2 113.3 90.2
1 Возр +2 Деца (2-11,99) (2-11,99) 135.3 189.2 145.2 171.6 145.2 135.3 112.2
2 Возр +1 Дете (0-1,99) 121 193.6 134.2 169.4 134.2 121 90.2
2 Возр +1 Дете (2-11,99) 143 215.6 156.2 191.4 156.2 143 112.2
2 Возр +2 Деца (0-1,99) (2-11,99) 143 215.6 156.2 191.4 156.2 143 112.2
SUPERIOR RESORT VIEW СУПЕРИОР СОБА
ЦЕНИ ПО СОБА НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН
2 Возрасни лица 129.8 224.4 145.2 187 145.2 129.8 94.6
1 Возрасно лице 97.9 168.3 108.9 140.8 108.9 97.9 71.5
1 Возр +1 Дете (0-1,99) 97.9 168.3 108.9 140.8 108.9 97.9 71.5
1 Возр +1 Дете (2-11,99) 119.9 190.3 130.9 162.8 130.9 119.9 93.5
1 Возр +2 Деца (0-1,99) (2-11,99) 119.9 190.3 130.9 162.8 130.9 119.9 93.5
1 Возр +2 Деца (2-11,99) (2-11,99) 141.9 212.3 152.9 184.8 152.9 141.9 115.5
2 Возр +1 Дете (0-1,99) 129.8 224.4 145.2 187 145.2 129.8 94.6
2 Возр +1 Дете (2-11,99) 151.8 246.4 167.2 209 167.2 151.8 116.6
2 Возр +2 Деца (0-1,99) (2-11,99) 151.8 246.4 167.2 209 167.2 151.8 116.6
SUPERIOR SLOPE VIEW СУПЕРИОР СО ПОГЛЕД НА СТАЗИТЕ
ЦЕНИ ПО СОБА НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН
2 Возрасни лица 140.8 235.4 156.2 198 156.2 140.8 105.6
1 Возрасно лице 105.6 177.1 117.7 148.5 117.7 105.6 79.2
1 Возр +1 Дете (0-1,99) 105.6 177.1 117.7 148.5 117.7 105.6 79.2
1 Возр +1 Дете (2-11,99) 127.6 199.1 139.7 170.5 139.7 127.6 101.2
1 Возр +2 Деца (0-1,99) (2-11,99) 127.6 199.1 139.7 170.5 139.7 127.6 101.2
1 Возр +2 Деца (2-11,99) (2-11,99) 149.6 221.1 161.7 192.5 161.7 149.6 123.2
2 Возр +1 Дете (0-1,99) 140.8 235.4 156.2 198 156.2 140.8 105.6
2 Возр +1 Дете (2-11,99) 162.8 257.4 178.2 220 178.2 162.8 127.6
2 Возр +2 Деца (0-1,99) (2-11,99) 162.8 257.4 178.2 220 178.2 162.8 127.6
FAMILY RESORT VIEW ФАМИЛИЈАРНА СОБА
ЦЕНИ ПО СОБА НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН
2 Возрасни лица 129.8 224.4 145.2 187 145.2 129.8 94.6
2 Возр +1 Дете (0-1,99) 129.8 224.4 145.2 187 145.2 129.8 94.6
2 Возр +1 Дете (2-13,99) 151.8 246.4 167.2 209 167.2 151.8 116.6
2 Возр +2 Деца (0-1,99) (0-1,99) 129.8 224.4 145.2 187 145.2 129.8 94.6
2 Возр +2 Деца (0-1,99) (2-13,99) 151.8 246.4 167.2 209 167.2 151.8 116.6
2 Возр +2 Деца (2-13,99) (2-13,99) 173.8 268.4 189.2 231 189.2 173.8 138.6
FAMILY SLOPE VIEW ФАМИЛИЈАРНА СОБА СО ПОГЛЕД НА СТАЗИТЕ
ЦЕНИ ПО СОБА НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН
2 Возрасни лица 140.8 235.4 156.2 198 156.2 140.8 105.6
2 Возр +1 Дете (0-1,99) 140.8 235.4 156.2 198 156.2 140.8 105.6
2 Возр +1 Дете (2-13,99) 162.8 257.4 178.2 220 178.2 162.8 127.6
2 Возр +2 Деца (0-1,99) (0-1,99) 140.8 235.4 156.2 198 156.2 140.8 105.6
2 Возр +2 Деца (0-1,99) (2-13,99) 162.8 257.4 178.2 220 178.2 162.8 127.6
2 Возр +2 Деца (2-13,99) (2-13,99) 184.8 279.4 200.2 242 200.2 184.8 149.6
SUPERIOR SUITE RESORT VIEW СУПЕРИОР СВИТ
ЦЕНИ ПО СОБА НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН
2 Возрасни лица 194.7 336.6 217.8 280.5 217.8 194.7 141.9
3 Возрасни лица 194.7 336.6 217.8 280.5 217.8 194.7 141.9
4 возрасни лица 194.7 336.6 217.8 280.5 217.8 194.7 141.9
2 Возр +1 Дете (0-1,99) 194.7 336.6 217.8 280.5 217.8 194.7 141.9
2 Возр +1 Дете (2-11,99) 216.7 358.6 239.8 302.5 239.8 216.7 163.9
SUPERIOR SUITE SLOPE VIEW СУПЕРИОР СВИТ СО ПОГЛЕД НА СТАЗИТЕ
ЦЕНИ ПО СОБА НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН
2 Возрасни лица 211.2 353.1 234.3 297 234.3 211.2 158.4
3 Возрасни лица 211.2 353.1 234.3 297 234.3 211.2 158.4
4 возрасни лица 211.2 353.1 234.3 297 234.3 211.2 158.4
2 Возр +1 Дете (0-1,99) 211.2 353.1 234.3 297 234.3 211.2 158.4
2 Возр +1 Дете (2-11,99) 233.2 375.1 256.3 319 256.3 233.2 180.4
RELEASE DAYS 5 30 7 10 7 5 3

 

Во цената е вклучено: користење на внатрешен базен, џакузи, сауна, крио зона, турска бања, парна бања, wi-fi, паркинг (доколку има слободни места) бесплатено чување на ски опрема и фен за сушење на ски чизми.

Промена на имиња или промена на резервација со Попуст за рано букирање – не е дозволена. Исто така попустот е ограничен за лимитиран број на соби.

Baby cot – Без доплата

 

Доплати:

Задолжителна Новогодишна вечера – 90еур возрасно лиле / 45еур дете од 2-11,99год

Незадложителна Божиќна вечера – 40еур возрасно лице / 20еур дете од 2-11,99год

-Задолжителна туристичка такса по лице на ден од 1еур – за престој од 4 ноќевања па нагоре

-Задолжителна туристичка такса по лице на ден од 1еур – зa престој од 1-3 ноќевања

-Задолжителна услужна такса по лице за целиот престој од 3еур, дете од 2-11,99год – 1,5еур.

-Дете од 0-1,99год – не плаќа такси

 

ПОЛИТИКИ ЗА ОТКАЗ НА РЕЗЕРВАЦИИ

Откази на резервации кои не подлежат на казнени пенали: A -до 7 дена, B – до 30 дена, C и D – 10 дена, E – до 57 дена пред пристигнување.

Откази на резервации по предвидениот рок: A, C, D, E – казнени пенали во вредност од 2 ноќевања, B – 100% од сумата.

No show: 100% од сумата

 

Отказ на резервации кој се направени до РАНО букирање:

До 30дена пред пристигање – без пенали, 29-8дена пред пристигање – 2 ноќевања пенали.
Од 6-0 дена пред пристигање, не појавување или порано заминување од хотел – 100% задршка.

 

ОСТАНАТИ УСЛОВИ И ПОПУСТИ

Во соба е дозволено сместување на лица согласно предвидениот капацитет
Препорачуваме патничко осигурување (информации во агенцијата),
Важат Општите услови на СКТМ